Onze inspiratie

Onze passie

ACT Relocation Services is ontstaan uit enerzijds de passie om mensen te helpen, anderzijds de interesse in andere culturen. Ons verhaal begon met verschillende wereldreizen, plan en voorbereidingen om in het buitenland te wonen, tijdelijk verblijf in andere landen (Spanje, Verenigde Staten) en verschillende contacten met expats en mensen met een migratie-achtergrond. Mensen inspireren ons.

Ons pad

Nadat we ons eigen pad van immigratie en integratie vanuit Brazilië naar Nederland hebben bewandeld, realiseerden we ons hoe zwaar dit proces en hoe welkom alle kundige hulp is. Het voorbereiden van een verhuizing, op zoek naar de favoriete buurt om te wonen, op huizenjacht en een huis kopen, je spullen internationaal verhuizen, de Nederlands taal leren, solliciteren, de Nederlandse culturen leren te begrijpen, zwanger zijn, te maken krijgen met het medische systeem, het volledige proces van de immigratie met succes afronden, contact onderhouden met de IND en simpelweg leven in Nederland. Wij hebben het allemaal gedaan en doen het nog steeds.

Onze ervaring

Internationale contacten inspireren ons, mensen helpen maakt ons gelukkig. We weten alles van het leven in een ander land, de strijd, de uitdagingen, de stress, de onzekerheid en bovenal, hoe er het beste van te maken. We willen jou helpen met alles wat te maken heeft met een internationale verplaatsing. Laat ons de eerste zijn aan wie je denkt als je hulp nodig hebt.